Poziv na webinar 2. svibnja

Poziv na webinar o Najtežim oblicima parodontne bolesti

srijeda, 2. svibnja s početkom u 16,00 sati

WEBINAR Najtežim oblicima parodontne bolesti pogođeno je 11,2% svjetske populacije što je oko 750 milijuna ljudi. U zemljama Europske unije više od polovice ukupnog stanovništva ima neki oblik parodontne bolesti, a preko 10% njih boluje od uznapredovalog oblika parodontitisa. Zastrašujući je podatak da se u Hrvatskoj parodontne bolesti javljaju kod 80% stanovništva i zahvaćaju sve dobne skupine, uključujući i stručnjake, liječnike dentalne medicine.

Kako izgleda život s paraodontitisom?

Što podrazumijeva svakodnevna oralna higijena?

Kroz koje sve vrste terapije je prošla te postoji li mogućnost izlječenja?

Samo su neka od vrlo važnih pitanja na koje će odgovor dati i iznijeti i vlastito iskustvo, doktorica dentalne medicine Matea Lapaš – Barišić. Doktorica Lapaš – Barišić autorica je udžbenika „Dentalna oprema i materijali“. Od 2006. godine vodi vlastitu ordinaciju dentalne medicine u sklopu Doma za starije i nemoćne Trešnjevka. Izlagala je na mnogih domaćim i stranim konferencijama i sudjelovala u kampanjama javnog zdravlja.

Webinar će se održati putem Zoom platforme u srijedu, 3. 5. 2023. s početkom u 16 sati. Predviđeno trajanje je 90 minuta s pauzom.

 

Link za spajanje:

https://us04web.zoom.us/j/7240969643?pwd=APQ7FGNKKBPzoCiljEbEdPCGwqisEI.1

 

#eu #socijalnifondovi #oralnozdravlje #prevencijabolesti #parodontologija